Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų politika. Daugiau informacijos apie privatumo politiką.

Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos
1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja UAB “Vonios guru” elektroninės parduotuvės (toliau – www.voniosguru.lt) ir www.voniosguru.lt kliento (toliau -Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.viskasvoniai.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.
 
2.  Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
2.1 www.voniosguru.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
 
2.2  www.voniosguru.lt  gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;
 
3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1 Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1.2 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.1.3 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
 
4. Registracijos pateikimo taisyklės
4.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.
 
5. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas
5.1 Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją pranešdamas apie tai adresu info@voniosguru.lt
 
6. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
6.1 www.voniosguru.lt  turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.
 

Kas yra slapukai?

Slapukas – tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į jūsų kompiuterį arba mobilųjį prietaisą, kai jūs toje svetainėje apsilankote. Slapukai plačiai naudojami tam, kad interneto svetainės veiktų arba veiktų efektyviau, ir siekiant suteikti informacijos svetainės savininkams.

 

Kaip mes naudojame slapukus?

Mūsų svetainėje galima užsisakyti paslaugas internetu. Tam, kad pirkimas įvyktų sklandžiai naudojame slapukus. Jie padeda sekti kliento elgseną ir palengvina užsakymo atlikimą. Slapukai taip pat padeda rinkti informaciją apie kliento pirkimų skaičių, remiantis šią informacija klientams yra pritaikoma speciali kainodara. 

 

Google Analytics ir AdWords

Mūsų interneto svetainėje naudojamasi „Google Analytics“ – Google, Inc. (toliau – Google) teikiama žiniatinklio analizės paslauga, kuri padeda išanalizuoti, kaip naudojamasi šia interneto svetaine. Šiuo tikslu „Google Analytics“ naudoja slapukus – tekstinius failus, kurie įrašomi į jūsų kompiuterį.

„Google“ įvairiai naudoja slapukus. Pavyzdžiui, naudojant pakartotinę rinkodarą AdWords ir Google Analytics slapukai naudojami rodant skelbimus arba stebint jūsų pasirinkimus.

Slapukų gauta informacija apie naudojimąsi interneto svetaine – standartinė interneto žurnalo informacija (įskaitant jūsų IP adresą) ir anoniminė informacija apie lankytojo elgesį – perduodama Google ir Google ją saugo, be kita ko, JAV esančiuose serveriuose. Prieš išsiųsdami jūsų IP adresą Google, paverčiame jį anoniminiu.

Pagal Google „privatumo skydo“ sertifikavimo tvarką, Google pareiškia, kad ji laikosi ES ir JAV „privatumo skydo“ sistemos reikalavimų. Google gali perduoti „Google Analytics“ surinktą informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymą arba kai tos trečiosios šalys tvarko informaciją Google vardu.

Pagal „Google Analytics“ paslaugos teikimo sąlygas Google nesusies duomenų subjekto IP adreso su jokiais kitais Google turimais duomenimis.

Jei norite atsisakyti „Google Analytics“ slapukų, atsisiųskite ir įdiekite „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės plėtinį (angl. Opt-out Browser Add-on). „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės plėtinys

 

Slapukai taip pat naudojami tam, kad būtų užregistruota, ar duomenų subjektas sutinka (arba nesutinka), kad voniosguru.lt interneto svetainėje būtų naudojami slapukai, kad šis klausimas nebūtų užduodamas kiekvieną kartą apsilankant svetainėje.

 

Facebook Pixel

„Facebook Pixel“ mes naudojame kaip analizės įrankį, leidžiantį įvertinti reklamos efektyvumą, suprasdami veiksmus, kuriuos atliekate mūsų svetainėje. Jis mums padeda stebėti „Facebook“ skelbimus, optimizuoti skelbimus pagal surinktus duomenis, kurti tikslines auditorijas būsimiems skelbimams ir pakartotinę rinkodarą kvalifikuotam potencialiems klientams - žmonėms, kurie jau ėmėsi tam tikrų veiksmų mūsų svetainėje.

 

Slapukų sąrašas

Slapukas

Saugojimo terminas

Aprašymas

Šaltinis

PHPSESSID

Iškart po naršyklės uždarymo

Slapukas naudojamas, norint išsaugoti įregistruotą vartotojo vardą ir 128 bitų užšifruotą raktą. Ši informacija reikalinga norint leisti vartotojui prisijungti prie interneto, nereikalaujant pateikti vartotojo vardo ir slaptažodžio kiekvienam aplankytam puslapiui. Be šio slapuko, vartotojas negali pereiti į svetainės sritis, kurioms reikalinga autentiška prieiga.

E-shop

__cfduid

Iškart po naršyklės uždarymo

Slapukas, susietas su svetainėmis naudojant "CloudFlare", naudojamas siekiant pagreitinti puslapio įkėlimo laiką. Pasak "CloudFlare", jis naudojamas siekiant užkirsti kelią bet kokiems saugumo apribojimams, atsižvelgiant į IP adresą, kurį gauna lankytojas. Jame nėra vartotojo identifikavimo informacijos.

Google analytics

_ga

2 metus

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

Google analytics

_gid

24 valandas

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.

Google analytics

placesHourOffset

Iškart po pirkimo įvykdymo

Slapukas saugo parduodamų parkavimo zonų užimtumo duomenis.

E-shop

currencyData

Iškart po pirkimo įvykdymo

Slapukas saugo informaciją apie galimą pirkimo valiutą.

E-shop

cookieConsent

7 dienas

Slapukas saugo sutikimą su slapukų politika.

E-shop

servicesDiscounts

Iškart po pirkimo įvykdymo

Slapukas saugo duomenis apie galimas nuolaidas.

E-shop

steps

Iškart po pirkimo įvykdymo

Slapukas saugo parkavimo laikotarpio duomenis.

E-shop

state

Iškart po pirkimo įvykdymo

Slapukas saugo prikimo duomenis.

E-shop

invoice

Iškart po pirkimo įvykdymo

Slapukas saugo duomenis reikalingus sąskaitos/faktūros sukūrimui.

E-shop

blicData

Iškart po pirkimo įvykdymo

Slapukas saugo duomenis reikalingus BLIC sutarties sukūrimui.

E-shop

FB_PIXEL_ID

30 dienų

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas pakartotinei rinkodarai.

Facebook

 

Kaip valdyti slapukus?

Slapukus galite valdyti ir (arba) ištrinti pagal savo pageidavimus. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad slapukai nebūtų įrašomi.

 

Slapukų valdymas jūsų naršyklėje

Daugumoje naršyklių galima:

  • patikrinti, kokie slapukai yra įrašyti ir ištrinti atskirus slapukus;
  • blokuoti trečiųjų šalių slapukus;
  • blokuoti slapukus iš konkrečių interneto svetainių;
  • blokuoti visų slapukų siuntimą;
  • uždarant naršyklę ištrinti visus slapukus.

Jei pasirinkote ištrinti slapukus, nepamirškite, kad bus pašalintos ir visos nustatytos parinktys. Be to, visiškai užblokavus slapukus, daug interneto svetainių (įskaitant mūsų svetainę) neveiks tinkamai ir visiškai neveiks naršymas internetu. Svarbu žinoti, kad naudotis svetaine atsisakius techninių, funkcinių ir analitinių slapukų nebus galima, todėl slapukų trinti ar blokuoti nerekomenduojame.