Vykdydami ES direktyvos dėl privatumo ir elektroninių ryšių reikalavimus, pranešame, jog svetainėje naudojame slapukus norėdami suasmeninti turinį ir skelbimus, kad teiktume visuomeninės medijos funkcijas ir galėtume analizuoti savo srautą. Informaciją apie tai, kaip naudojatės svetaine, bendriname su visuomeninės medijos, reklamavimo ir analizės partneriais. Daugiau informacijos.
-25% Grohe Minta Touch elektrinis virtuvinis maišytuvas,  su lietimui jautriu paviršiumi 31360001-voniosguru.lt

     GROHE Minta Touch (31360000) - tai elektroninis maišytuvas plautuvei. Šis maišytuvas pasižymi unikalia technologija, kuri įjungia vandens srovę prisilietus prie maišytuvo korpuso. Tai itin patogu tuomet, kai Jūsų rankos nešvarios. Pirmu prisilietimu vandens srovė įsijungia, o antru - išsijungia. Apsauga, neišjungus vandens srovės, po 1minutės išjungia automatiškai. Maišytuvas apsirūpina maitinimu iš ličio jonų baterijos (CR-P2). Taip pat šis maišytuvas turi ištraukiamą žarną, kuri leis Jums patogiai prispildyti talpą vandeniu arba nuplauti didelių gabaritų daiktus patogiausiu kampu. Maišytuvo snapo pasisukimo kampas: 360 laipsnių. Intgergruotas atbulinis vožtuvas. Į komplektaciją įeina maišytuvo korupusas, žarnos, baterija, daviklio sistema.

Montavimas. Pajungimas į vandentiekį: 3/8". Montavimo procesą su visomis pakuotės dalimis galite pažiūrėti paspaudus ant šios nuorodos: GROHE Minta Touch montavimas. Prie šio maišytuvo rekomenduojame įsigyti 2 kampinius ventilius Schell n49070699, maišytuvo pajungimui prie šalto ir karšto vandens.

Priežiūra. Maišytuvo valymui naudokite tik muilą ir vandenį. Niekada nevalykite maišytuvo paviršiaus su šveitikliais bei valikliais turinčiais abrazyvinių dalelių, taip pat venkite naudoti chemines priemones, kurios gali pažeisti maišytuvo paviršių.

 

Grohe Minta Touch elektrinis virtuvinis maišytuvas, su lietimui jautriu paviršiumi 31360001 - Voniosguru.lt

  • Prekės kodas: 31360001
  • Garantija: 5 metai
  • Kilmės šalis: Vokietija
  • Prieinamumas: Pristatome per 2-4 d.d.
    Jeigu prekės nėra sandėlyje, pristatymas gali užtrukti iki 4-6 savaičių.

Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas perkant už €295 ir daugiau!

Žymės: Grohe, Minta Touch, elektrinis virtuvinis maišytuvas, maišytuvas su lietimui jautriu paviršiumi, 31360001