Vykdydami ES direktyvos dėl privatumo ir elektroninių ryšių reikalavimus, pranešame, jog svetainėje naudojame slapukus norėdami suasmeninti turinį ir skelbimus, kad teiktume visuomeninės medijos funkcijas ir galėtume analizuoti savo srautą. Informaciją apie tai, kaip naudojatės svetaine, bendriname su visuomeninės medijos, reklamavimo ir analizės partneriais. Daugiau informacijos.
-34% Termostatinis vonios maišytuvas su lentynėle Grohe Grohtherm 2000 34464001-voniosguru.lt

 

      Friedrichas Grohe įmonę įkūrė 1936 m. Nuo tada prabėgo daugiau nei septynetas dešimtmečių, per kuriuos įgijo su nepranokstama kokybe, puikiu dizainu ir įspūdingomis technologijomis siejamą gamintojo reputaciją. Atsispirdama į savo nuolatinio technologijų tobulinimo istoriją, garsiąją dizainerių komandą ir kokybinius įsipareigojimus pirkėjams, GROHE sparčiai juda į priekį.

    GROHE Grohtherm 2000 (34464001) - tai termostatinis maišytuvas, skirtas montuoti į sieną. Šis maišytuvas turi diverterį, kuriuo galima pakeisti vandens tekmės kryptį tiek į vonios čiaupą, tiek į rankinį dušelį. Maišytuvas yra padengtas specialiu Grohe chromu, kuris išliks blizgus ir nenublukęs itin ilgą laiką. Maišytuvas turi šleifą, kuris gali būti panaudotas kaip lentynėlė vonios produktams susidėti. Bėganti vandens srovė yra itin plati ir priskiriama Grohe XXL "waterfall" srovėms. Maišytuve integruotas Eco-mygtukas, kurį paspaudus vanduo bus panaudojamas itin efektyviai ir taupiai. Grohe "Savestop" technologija turi saugiklį, kuris įsijungia ties 38 laipsnių temperatūra. Tai neleis apsiplikyti odos įvykus staigiems temperatūros šuoliams.

   Grohe "Cool touch" technologija yra skirta apsaugoti Jūsų mažuosius, nuo nusideginimo. Kad ir kokia karšta srovė bėgtų, maišytuvas išliks šaltas. Specialus termostatinis kartridžas yra itin tikslus ir patikimas. Nustačius norimą temperatūrą, ji per tris sekundes taps tiksliai tokia kokia nustatyta ir nebus jokių vandens temperatūros svyravimų. Maišytuvo ilgaamžiškumą užtikrins nešvarumų filtras.

GROHE Grohtherm 2000 (34464001):

  •     Oro pamaišymas Nėra
  •     Silikonu padengtas aeratorius/dušo galvos purkštukai (antikalkinė funkcija) Nėra
  •     Montavimo tipas montuojamas į sieną
  •     Spalva Blizgus chromas
  •     Pristatymo laikas dienomis Nuo 2 iki 3 darbo dienų, tačiau prekei nesant sandėlyje, jos pristatymas derinamas atskiru susitarimu
  •     Gaminio serija Grohtherm
  • Termostatinis – Taip
     

Termostatinis vonios maišytuvas su lentynėle Grohe Grohtherm 2000 34464001 - Voniosguru.lt

Top Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 34464001
  • Garantija: 5 metai
  • Kilmės šalis: Vokietija
  • Prieinamumas: Pristatome per 2-4 d.d.
    Jeigu prekės nėra sandėlyje, pristatymas gali užtrukti iki 4-6 savaičių.

Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas perkant už €295 ir daugiau!

Žymės: Termostatinis vonios maišytuvas, maišytuvas su lentynėle, Grohe Grohtherm 2000, 34464001